A csillagjegyed szerint ő a legnagyobb ellenséged, és messze kerüld el!

451750cc96232412.jpg

A Kos
Kos jegyűként nem viseled azokat az embereket, akik irányítani próbálnak téged. A Skorpió pedig pontosan ilyen. Nem szívesen bosszulod meg a sérelmeidet, főként nem közvetlenül és nyíltan. Mindketten meglehetősen agresszív csillagjegyek vagytok, csak épp egészen másként. Horoszkópod szerint egyáltalán nem érted a Skorpiót, valójában azt sem, miért dühít fel.

Bika
Bika jegyűként képtelen vagy az Ikreket tolerálni. Kifejezetten idegesít az izgágasága, gyűlölöd, hogy kiszámíthatatlan és megbízhatatlan, hogy folyton fecseg, és képtelen egy helyben megmaradni. Bármit megtennél, csak legnagyobb ellenséged ne kerüljön a közeledbe.

Az Ikrek
Ikrek jegyűként imádsz beszélgetni. És többnyire igen sokat beszélsz, a Bak pedig képtelen a vég nélküli fecsegésedet végighallgatni. Ikrekként a rugalmatlan, csökönyös, unalmas embereket nagyon nehezen tolerálod, nem véletlen, hogy ezzel a csillagjeggyel képtelen vagy kijönni. Ráadásul olyan körülményesen és hosszasan fogalmazza meg a mondandóját, amit egyszerűen nem tudsz kivárni.

A Rák
Rák jegyűként a legnagyobb ellenségre egészen biztosan a Nyilasban találtál. Amilyen vonzó és amilyen könnyen levesz a lábadról, pontosan ugyanilyen gyorsasággal töri össze a szíved. Megbízhatatlan, ki-be jár az életedben. Amikor végre meg tudsz szabadulni tőle, soha többé még a közeledbe sem engeded.Az Oroszlán
Oroszlán jegyűként a Szűz okosságával, szépségével pillanatok alatt rabul ejt. Aztán, amikor felébredsz a varázslatból, rádöbbensz, hogy vele folyamatos küzdelem az élet. Megőrjít a rendmániája, és hogy semmi sem elég jó neki, amit teszel. Amikor pedig már odáig romlik a kapcsolat, hogy semmibe vesz, és lenéz téged, veszed a nyúlcipőt, és látni sem akarod őt többet.

A Szűz
Szűz jegyűként a Rák pillanatok alatt kiborít téged. Nem elég, hogy a szeretetével, a gondoskodásával szinte megfojt, gyakran rendetlen, széthagyja a holmijait, nem pakol el maga után. Azt sem érted, hogy a döntésekben miért a szívére hallgat az esze helyett. Képtelen vagy tolerálni az érzelmességét és a bizonytalanságát. Azt kívánod, hogy még a legrémesebb álmaidban se találkozz vele.

A Mérleg
Mérleg jegyűként a Vízöntőtől menekülsz a legmesszebbre. Papíron tökéletes barátok lehetnétek, mindketten szívesen beszélgettek, imádjátok a társasági életet, a szabadságot. Mégsem jössz ki vele. Nem bírod ugyanis azokat, akik érzelmeket szinte egyáltalán nem mutatnak. Mondhatsz bármit a Vízöntőnek, parancsszóra sosem fogja teljesíteni a kérésedet. Ráadásul a vitákban is folyton vesztesnek érzed magad mellette.

A Skorpió
Skorpió jegyűként a Mérleget képtelen vagy megérteni. Eleinte vonzódsz hozzá, de aztán folyton az az érzésed, rejteget előled valamit. Imádja a társaságot, ahol aztán kedvére flörtölhet, téged meg jól összezavar a viselkedésével. Megbízhatatlannak tartod, márpedig nem viseled el magad körül azokat, akik nem azt mondják, amit gondolnak.

A Nyilas
Nyilas jegyűként egyszerűen nem érted meg, hogyan lehet valaki annyira lusta és unalmas, egy helyben ücsörgő típus, mint a Bika. Ez a csillagjegy ugyanis épp az ellenkezőjét képviseli annak, amit te értékesnek gondolsz. Számodra a függetlenség, a szárnyalás a legfontosabb, a Bika szereti az állandóságot, a kiszámítható dolgokat. Hogy vele soha nem fogsz kijönni, az egészen biztos.

A Bak
Bak jegyűként két lábbal állsz a földön. Keményen, szívósan, kitartóan dolgozol. Nem véletlen, hogy a Halak álmodozó, fellegekben járó természetét képtelen vagy tolerálni. Még csak vitatkozni sem tudsz vele egy jót, hiszen gyorsan “kiúszik” a problémák elől. Nem érted, és nem értékeled a művészi hajlamát sem. Hogy szívből gyűlölöd ezt a csillagjegyet, az egészen biztos.

A Vízöntő
Vízöntő jegyűként mindent kerülsz, ami hatalom, ami korlátozás, ami ellenőrzés. Az Oroszlán épp ezeket jeleníti meg. Rád akarja erőszakolni a véleményét, irányítani próbál. Nem viseli az ellentmondást, alfahímként, illetve alfanőként tekint rád. Ő szabja meg a határokat is, és közben elvárja, hogy felnézz rá, csodáld őt. Ugye, nem véletlenül menekülsz előle?

A Halak
Halak jegyűként a túlzottan is törtető, szenvedélyes és agresszív embereket messze elkerülöd. A Kos éppen ebbe a kategóriába tartozik. Nem érted, mitől kapja föl a vizet másodpercek alatt, miért húzza fel magát fölösleges dolgokon. Aztán pillanatok alatt lecsendesedik, de benned ott marad a lenyomat. Mindent akar, és csak ritkán törődik mások igényeivel. Tökéletes ellentétei vagytok egymásnak.

 

Forrás: Csodásnap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.